Flagdagen den 5 september

SekretærenPosted by Formand 12 Aug, 2019 22:09:17

Halløj Gaster

I anledning af den nationale Flagdag

Torsdag den 5 september kl. 09.00

Inviteres Norddjurs kommunes medlemmer af Grenaa Marineforening til fælles flaghejsning på torvet foran Rådhuset i Grenaa kl. 9.00

FDF - orkestret spiller ved flaghejsningen og der vil også blive spillet et par melodier fra Dronning Ingrids klokkespil i Grenaa Kirke

Efter følgende er der morgenkaffe i Gæstekantinen i rådhuset.

Påklædning;civil eller uniform.

efter denne chance på rådhuset samles vi i Marineforeningen til en lille frokost, mod en mindre betaling

af hensyn til arrangementet er der tilmelding evt på mail nfmd@grenaamarineforening.dk eller 40615358 eller sedlen i Marinestuen.

Har du lyst til til at forsætte fejringen af flagdagen, kan du tage med til Ebeltoft. Her starter arrangementet med følgende program

Kl. 17.00: Faneborg og parade marcherer med Marinehjemmeværnets Tambourkorps i spidsen fra rundkørslen ved Nørreallé ad Nørrebakke og Adelgade til Det Gamle Rådhus.

Kl. 17.15 ved Det Gamle Rådhus: Velkomst v. formanden for Vaabenbrødreforeningen for Ebeltoft og Omegn, Paul Erik Nielsen Fællessange: Der er ingenting, der maner Vift stolt på Kodans bølge Tale Oberstløjtnant (P) Mogens Fokdal tidligere udsendt gennem mere end 10 år i forskellige missioner i Mellemøsten, Cypern, Palæstina, Kroatien, Bosnien og Natos hovedkvarter i Holland. Fællessang: Der er et yndigt land Tak for i dag Efter højtideligheden ved Det Gamle Rådhus giver Marinehjemmeværnets Tambourkorps en lille koncert på Torvet (3 numre)

Kl. 18.30 afholdes et lukket arrangement i Marinestuen for de tilmeldte veteraner og deltagerne i faneborgen/paraden, – hvor borgmester Ole Bollesen vil tale til veteranerne.

BARVAGT LISTE

UdlejerenPosted by Formand 25 Jul, 2019 15:11:21
Hermed den nye Barbagtliste
F/ Kai Strand

Per Schultz Patersen

Efterårs programmet

FormandenPosted by Formand 02 Jul, 2019 11:03:41
hermed efterårsprogrammet som pdf fil

med venlig hilsen
Formanden

Grillfest

NæstformandenPosted by Formand 04 Jun, 2019 15:01:49

Grill fest med påhæng Lørdag den . 29 juni kl.18.00

Vi griller spændende stege og pølser med tilbehør og musik

pris 125.-kr.

tilmelding: seddel i Marinestuen eller til Kasserer Claus Jensen 53 64 72 73

eller på mail kas@grenaamarineforening.dk

med venlig hilsen

Formanden

Fest I Vand

FormandenPosted by Formand 20 May, 2019 13:35:20

Halløj Gaster

Vi skal bruge et stort antal hænder til Fest i Vand

så har du tid til at gi et nap med, så meld tilbage til undertegnede eller skriv dig på sedlerne i Marinestuen

vi skal brug hænder til følgende:

Tirsdag / Onsdag: biler krog, evt trailer til afhentning af grej i Grejbanken samt på Søndreskole - Klargøring af Bødehallen -
op sætning af info tavler

Torsdag : opstilling af telt på Marinaen - El kabler mm.

borde i Bødehallen

Fredag: Opstilling af telt på Fiskeri Havnen samt stande

Lørdag : BARVAGTER fra kl. 10 - 24 baren v/ Bødehallen og i Teltet v Friskfisken

Søndag: Barvagter i teltet på Marinaen / nedtagning af telt Fiskerihavnen

formanden

FormandenPosted by Formand 28 Apr, 2019 16:07:29

Danmarks befrielsesdag 4 maj fejres med en mindehøjtidelighed i mindeparken ved Baunehøj Mølle i Grenå den. 4 maj. kl. 18.30

Der vil være taler af Borgmester Jan Petersen og chefen fra Hjemmeværnet efter afsynges ”En Lærken Letted og altid frejdig når du går

Efter mindehøjtidelighed samles vi i Marinestuen, hvor 4 maj Teamet server en hel sild med nye kartofler og frikadeller m tilbehør. Menu pris 50,- kr.

Vi mødes i Marinestuen kl. 18,00 hvor der er fælles transport til Baunehøj Mølle, eller I kan køre direkte til Møllen

Martha frokost

FormandenPosted by Formand 04 Apr, 2019 21:05:14
SIGNAL:

Så sejler S/S Martha igen, der er afgang lørdag den 13 april kl. 13.00 fra havnen på Klitvej 2

Martha frokost

Lørdag den. 13 kl.13.00

Pris inkl. 1 øl og 1 brændevin. Pris 125.00 kr.

Marthas store kolde bord

Marinerede sild m. hjemmerørt karrysalat
Vores egne stegte sild m. hjemmerørt kaperscreme
Hjemmelavet lakse roulade i dild creme
Løsslupne rejer
Pandestegt fiskefilet m. grov remoulade
Tartelet m. høns i asparges
Lun Marthagryde m. svinemørbrad, fløde og bacon
Ribbensteg m. rødkål
Husets ost m.
Dagens Kage m. flødeskum

Tilmelding - på mail eller 30280471 eller sedlen i Marinestuen

Velkommen ombord
hilsen Besætningen.

Skydeafslutning

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 27 Mar, 2019 13:51:57
Marineforeningens vinterskydning er nu afsluttet den 18 marts og vi ser frem til den kommende afslutningsfest med præmieoverrækkelser. Fredag den 5 april bliver vinterafslutnings festen afholdt, klokken 18:00. - Skyttelavsformanden siger tak for et rimeligt fremmøde til de forskellige skydninger gennem vinteren. Der har været 18 tilmeldte skytter, hvilket er noget lavere end de sidste åringer. - Det oplever vi jo i alle foreninger i disse år, hvor tilgangen til de forskellige arrangementer er faldende. - Næste sæson giver den gas og der kommer opfordringer ud i god tid inden tilmelding til skydningen. - Det næste der sker i foreningen er jo vores fregatskydning, der afholdes lørdag den 24 august klokken 11:00. - Der vil komme nærmere besked når tiden kommer. -- Der er vedhæftet skyderesultater til denne blog, så kan i se hvem der skyder. - Mange skydehilsner fra Skyttelavsformanden Søren Holck.