NEWS - GRENAA MARINEFORENING

NEWS - GRENAA MARINEFORENING

Fregatskydning

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 05 Aug, 2018 18:50:15
Halløj alle gaster i Grenaa Marineforening. Som i jo nok ved, er alle medlemmer af vores gode forening, også medlem af Skyttelauget. Det er dog kun en lille del, der er er aktive skytter ( ca. 23 på nuværende tidspunkt ). - Traditionen tro bliver der afholdt Fregatskydning sidst i august måned, og denne gang er det lørdag den 25-8.
Vi mødes forhåbentlig rigtig mange medlemmer klokken 11:00 ved Grenaa Skyttekreds på banerne ved Næsgårdvej. I må gerne komme selv om i ikke har prøvet at skyde før. Der er mulighed for at købe vand kaffe og øl. Der kan også købes div. pølser med brød. - Dem der ikke kan eller vil skyde, har mulighed for at få en anden til at skyde for sig. (Pligtskytte). - Om aftenen mødes vi i Marinestuen klokken 18:00, sammen med vores fruer til spisning. - Selve skydningen koster 60 kroner og middagen om aftenen koster 100 kr. pr person. Der ligger en tilmeldingsblanket i marinestuen og i kan også tilmelde jer til Skyttelaugsformanden Søren Holck på sms nummer 40447865 eller på mail skytte@grenaamarineforening.dk - Sidste tilmeldingsdato er søndag den 19 august klokken 16:00. - Mange hilsner fra Søren Holck.

Vinterskydningsfest

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 11 Apr, 2018 22:53:24
Her fra skyttelauget i Grenaa Marineforening, vil jeg gerne sige tak for den gode afslutning vi havde fredag den 6 april. Det var en hyggelig aften takket være jer der mødte op. En tak skal også lyde til Conny og Claus, Det var en fantastisk forloren hare Conny havde tryllet frem. - Der blev uddelt 3 præmier og første præmien gik til Bent H. Nielsen. - Anden præmien gik til formanden Per Schultz Petersen. - Trediepræmien gik til fregatkaptajnen Henrik Møller. - Per fik præmie for den bedste skydning, nemlig 200. - Præmien til årets skyttegast, det vil sige den person der har været alle gange til skydning og har optrådt meget positivt, gik til flagbærer Ib Pedersen. - Der er udvalgt nogle billeder, som kan ses her. -- Nu ser vi frem til Fregatskydningen, her sidst i august. Der vil komme besked, når det nærmer sig. - Tilsidst vil jeg ønske alle medlemmer i Grenaa Marineforening en god og varm sommer. - Hilsen Skyttelaugsformanden Søren Holck.

Skyderesultater

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 20 Mar, 2018 12:04:19
Hej alle aktive skytter i Grenaa Marineforening. Så blev den sidste skydning i denne sæson afholdt mandag den 19 marts. Det var dejligt at se så mange skytter der mødte op i dette halvårs vinterskydning. I har næsten alle udfyldt skemaet til den nye SKV6 forordning, de sidste 3 skytter, der mangler snakker jeg med. I ønskes alle en god og varm sommer ( Det trænger vi til ).
De sidste ajourførte skydninger kan ses på vedlagte fil.
Mange hilsner fra Skyttelaugsformanden - Søren Holck

Næste skydning

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 15 Mar, 2018 01:05:03
Hej alle skytter i Grenaa Marineforening. - Så har vi den sidste skydning på mandag den 19 marts. - Jeg håber at så mange som muligt møder op. Der er overraskelser med ekstra skydninger og også præmier til shovskydning, så mød nu op og deltag. - I har alle fået en mail med et skema, som skal udfyldes, det er den såkaldte SKV6 forordring og den skal udfyldes og sendes til Holstebro. - I kan tage den med på mandag og jeg vil sørge for at den bliver sendt. Der er allerede nogen der har sendt skrivelsen og det er jo bare godt. - Mange skyde hilsner fra den nye skyttelaugsformand Søren Holck.

vinterskydning.

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 07 Jan, 2018 11:10:24
Hej alle medlemmer.
Rigtig godt nytår.
vil lige minde jer om at vi starter med at skyde igen
i morgen Mandag d.8.1.2018.på Næsgårdvej lige som vi plejer.
Mvh.
Skyttelavsformanden.


Distriktsskydning

SkyttelavetPosted by Formand 21 Dec, 2017 17:40:58

Resultater fra distriktsskydningen i Ebeltoft. klik på logoet

Skyderesultater 2017

SkyttelavetPosted by Formand 28 Nov, 2017 14:01:43
Skyderesultater fra den 27 / 11 -2017

klik på Word ikonet


Firkantskydning - Resultater

SkyttelavetPosted by Webmaster 11 Sep, 2017 14:35:10
Klik på logoet
Next »