FabriksbesøgSekretæren

Posted by Sekretær 25 Sep, 2018 09:50:04

Hej Gaster

Husk at vi, torsdag den 4. oktober kl. 17.00, får en enestående chance for at få en rundvisning på vort nye varmeværk på Bredstrupvej.

Mødested: ved varmeværket.

Rundvisningen foretages af driftsleder Klaus Elbæk.

Efter rundvisningen er der mulighed for lidt at spise ( og lidt snak ) i Marinestuen.
Menuen vil være : Mørbradgryde m. løse ris til en pris af 50 kr./person.
Tilmeldingsfrist: 1.okt.

TravaljelavFormanden

Posted by Formand 13 Sep, 2018 14:58:01

INDKALDELSE TIL ETABLERING AF ET TRAVALJEUDVALG.
Som det sikkert er mange bekendt har Grenaa Marineforening modtaget en Travalje fra Søværnet.
En Travalje er en 8 meter lang robåd der kan ros af tolv mand.
Det er tanken at alle medlemmer skal kunne deltage i brugen af travaljen og blive en del af udvalget, dem der vil deltagelse og måske har tid og lyst i at klargøre og vedligeholde båden indbydes hermed til et stiftende møde i Marinestuen onsdag den 3. oktober kl. 19.00 hvor også veteranerne er inviteret, alle er velkomne.
Der bydes på en forfriskning til de fremmødte.
For at kunne højne sikkerheden og kunne anvende travaljen af ikke rokyndige, børn og kvinder har Veterancafeen modtaget kr. 67.000,- i sponsorat fra NRGI til indkøb af en trailer, el. motor, redningsudstyr m.m.
Marineforeningen har modtaget kr. 20.000,- fra Sofus Legatet til formålet.
El. motor med tilhørende ladere og batterier samt 3 stk. luger er indkøbt.
På mødet skal der diskuteres og vælges ansvarlige for:
1. Drift og regler for brug af travaljen.
2. Sikkerhed og uddannelse.
3. Økonomi.
4. PR ansvarlig.
5. Eventuelt.
Vel mødt.

FregatskydningSkyttelavet

Posted by Skyttelavsformand 27 Aug, 2018 21:13:31

Lørdag den 25 August, blev der som tidligere skrevet afholdt fregatskydning. Grenaa Skyttekreds havde stillet deres baner til rådighed og selve skydningen gik helt planmæssigt. Efter der var affyret 355 skud, blev krudtkammeret ramt og den nye fregatkaptajn fundet. Den afgående fregatkaptajn Henrik Møller måtte aflevere regalierne til Søren Holck, som jo også er Skyttelaugsformand. - Resultaterne ser i øvrigt således ud. - Store Bram - Claus Jensen, eget skud. -- Fore Bram - John Christensen, eget skud. -- Berginen - Bent Nielsen for Lars Meyer. -- Store Mærs - John Christensen, eget skud. -- Fore Mærs - Gert Christensen, eget skud. -- Blænd Sejl - Jørgen Holm, eget skud. -- Mesan - Sonja Kirk, eget skud. -- Storsejl - Jørgen Holm, for Lars Meyer. -- Fok - Henrik Møller, eget skud. -- Krudtkammer - Søren Holck - Fregatkaptajn.
Skydningen sluttede ved 15:30 tiden. --- Til aften mødtes skytterne med påhæng til spisning. Der skal rettes en tak til Sonja Kirk, som havde krereret maden og også som fotograf. Efter spisningen var der lotteri og ellers selskabelig samvær. Alt i alt en virkelig god aften.

DødsfaldFormanden

Posted by Formand 08 Aug, 2018 20:17:42

Det er med stor sorg at jeg må meddele jer at vores medlem Poul Torben Refskou Poulsen (PT) er gået fra borde. PT sov stille ind her til aften på Digterparken.

PT blev 67 år

PT blev medlem af Grenaa Marineforening i 1984, var en af de bærende kræfter i det Hus vi har i dag. PT var i en lang årrække Banjemester og næstformand og hans dygtige håndværksmæssige baggrund, har vi den dag i dag glæde af.

PT bar Danmarks Marineforenings Hæderstegn for hans langvarige bestyrelsesarbejde.

PT skal bisættes fra Grenaa Kirke onsdag den 15. k. 13.00

ÆRE VÆRE PT MINDE

Formand Grenaa Marineforening

Havnevej 201

8500 Grenaa

FregatskydningSkyttelavet

Posted by Skyttelavsformand 05 Aug, 2018 18:50:15

Halløj alle gaster i Grenaa Marineforening. Som i jo nok ved, er alle medlemmer af vores gode forening, også medlem af Skyttelauget. Det er dog kun en lille del, der er er aktive skytter ( ca. 23 på nuværende tidspunkt ). - Traditionen tro bliver der afholdt Fregatskydning sidst i august måned, og denne gang er det lørdag den 25-8.
Vi mødes forhåbentlig rigtig mange medlemmer klokken 11:00 ved Grenaa Skyttekreds på banerne ved Næsgårdvej. I må gerne komme selv om i ikke har prøvet at skyde før. Der er mulighed for at købe vand kaffe og øl. Der kan også købes div. pølser med brød. - Dem der ikke kan eller vil skyde, har mulighed for at få en anden til at skyde for sig. (Pligtskytte). - Om aftenen mødes vi i Marinestuen klokken 18:00, sammen med vores fruer til spisning. - Selve skydningen koster 60 kroner og middagen om aftenen koster 100 kr. pr person. Der ligger en tilmeldingsblanket i marinestuen og i kan også tilmelde jer til Skyttelaugsformanden Søren Holck på sms nummer 40447865 eller på mail skytte@grenaamarineforening.dk - Sidste tilmeldingsdato er søndag den 19 august klokken 16:00. - Mange hilsner fra Søren Holck.

TravaljenBanjemesteren

Posted by Formand 30 Jul, 2018 14:52:24

Så er Travaljen ankommet til Grenaa Marineforening...…….
Blog imageTravaljen hedder Bette Karl.. og er "udlånt" af Søværnet,