Fregatskydning

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 05 Aug, 2018 18:50:15
Halløj alle gaster i Grenaa Marineforening. Som i jo nok ved, er alle medlemmer af vores gode forening, også medlem af Skyttelauget. Det er dog kun en lille del, der er er aktive skytter ( ca. 23 på nuværende tidspunkt ). - Traditionen tro bliver der afholdt Fregatskydning sidst i august måned, og denne gang er det lørdag den 25-8.
Vi mødes forhåbentlig rigtig mange medlemmer klokken 11:00 ved Grenaa Skyttekreds på banerne ved Næsgårdvej. I må gerne komme selv om i ikke har prøvet at skyde før. Der er mulighed for at købe vand kaffe og øl. Der kan også købes div. pølser med brød. - Dem der ikke kan eller vil skyde, har mulighed for at få en anden til at skyde for sig. (Pligtskytte). - Om aftenen mødes vi i Marinestuen klokken 18:00, sammen med vores fruer til spisning. - Selve skydningen koster 60 kroner og middagen om aftenen koster 100 kr. pr person. Der ligger en tilmeldingsblanket i marinestuen og i kan også tilmelde jer til Skyttelaugsformanden Søren Holck på sms nummer 40447865 eller på mail skytte@grenaamarineforening.dk - Sidste tilmeldingsdato er søndag den 19 august klokken 16:00. - Mange hilsner fra Søren Holck.

Vinterskydningsfest

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 11 Apr, 2018 22:53:24
Her fra skyttelauget i Grenaa Marineforening, vil jeg gerne sige tak for den gode afslutning vi havde fredag den 6 april. Det var en hyggelig aften takket være jer der mødte op. En tak skal også lyde til Conny og Claus, Det var en fantastisk forloren hare Conny havde tryllet frem. - Der blev uddelt 3 præmier og første præmien gik til Bent H. Nielsen. - Anden præmien gik til formanden Per Schultz Petersen. - Trediepræmien gik til fregatkaptajnen Henrik Møller. - Per fik præmie for den bedste skydning, nemlig 200. - Præmien til årets skyttegast, det vil sige den person der har været alle gange til skydning og har optrådt meget positivt, gik til flagbærer Ib Pedersen. - Der er udvalgt nogle billeder, som kan ses her. -- Nu ser vi frem til Fregatskydningen, her sidst i august. Der vil komme besked, når det nærmer sig. - Tilsidst vil jeg ønske alle medlemmer i Grenaa Marineforening en god og varm sommer. - Hilsen Skyttelaugsformanden Søren Holck.

Skyderesultater

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 20 Mar, 2018 12:04:19
Hej alle aktive skytter i Grenaa Marineforening. Så blev den sidste skydning i denne sæson afholdt mandag den 19 marts. Det var dejligt at se så mange skytter der mødte op i dette halvårs vinterskydning. I har næsten alle udfyldt skemaet til den nye SKV6 forordning, de sidste 3 skytter, der mangler snakker jeg med. I ønskes alle en god og varm sommer ( Det trænger vi til ).
De sidste ajourførte skydninger kan ses på vedlagte fil.
Mange hilsner fra Skyttelaugsformanden - Søren Holck

Næste skydning

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 15 Mar, 2018 01:05:03
Hej alle skytter i Grenaa Marineforening. - Så har vi den sidste skydning på mandag den 19 marts. - Jeg håber at så mange som muligt møder op. Der er overraskelser med ekstra skydninger og også præmier til shovskydning, så mød nu op og deltag. - I har alle fået en mail med et skema, som skal udfyldes, det er den såkaldte SKV6 forordring og den skal udfyldes og sendes til Holstebro. - I kan tage den med på mandag og jeg vil sørge for at den bliver sendt. Der er allerede nogen der har sendt skrivelsen og det er jo bare godt. - Mange skyde hilsner fra den nye skyttelaugsformand Søren Holck.

vinterskydning.

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 07 Jan, 2018 11:10:24
Hej alle medlemmer.
Rigtig godt nytår.
vil lige minde jer om at vi starter med at skyde igen
i morgen Mandag d.8.1.2018.på Næsgårdvej lige som vi plejer.
Mvh.
Skyttelavsformanden.

Fregatskydning.

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 18 Aug, 2017 14:35:48
Halløj alle gaster.
Håber at i alle har haft en god sommer.smiley
Husk nu at få meldt jer til vores årlige fregatskydning der afvikles i næste weekend.
d.26/8 i kan tilmelde jer nede i marinestuen eller ringe til mig på tlf.22582432.
kom nu og lad os få en hyggelig dag sammen.
der kan som sædvanlig købes øl vand og pølser ude på skydebanerne.
Og glem nu ikke at melde DIG OG FRUEN til fregatmiddag KL.18.00
i marinestuensmiley
pris for skydning er 50.Kr.( du kan altid få en pligtskytte i tilfælde af du ikke kan komme eller ikke selv vil skyde. dog kan du så ikke blive Kaptain.

pris for fregatmiddagen er 100.KR.per. person.

håber meget på at vi ses til en god dag.

mange hilsner jeres
skyttelavsformand
Claus.smiley

Fregatskydning.

SkyttelavetPosted by Skyttelavsformand 24 Jul, 2017 09:15:11
Hej alle medlemmer jeg vil lige minde alle om at vi snart skal afholde vores årlige fregatskydning. det vil foregå lige som alle de andre år ude på skydebanerne på næsgårdvej.smiley der vil være en tilmeldingsliste nede i marinestuen.
Husk at tilmelde både dig og fruen til spisning og fejring af den årlige Fregatkaptajn.

P.s hvis i har glemt det er datoen d.26 aug.

mange varme hilsner
fra jeres